You Make My Day

Alla inlägg den 18 juni 2010

Av Elin - 18 juni 2010 19:22

Hej alla bloggläsare!

Har fortfarande inte hittat något bra program så ni får ta och vänta ett tag till tyvärr men jag gör så gott jag kan, det lovar jag er. Har inte så mycket att berätta så detta blir nog det sista inlägget idag.

Puss och kram Elin  

  

Av Elin - 18 juni 2010 16:39

Idag blev det lite senare uppdatering än planerat. Eftersom jag har vart i stan och fixat lite saker. Har även köpt en skiva som heter Absolute Summer Hits 2010. Sitter och lyssnar på andra skivan och det är riktigt bra låtar på den. Ångrar inte att jag köpte den. Vilken tur eller hur?

Efter jag, Linda och pappa hade vart i stan så åkte vi till Biltema i Uddevalla för att pappa skulle köpa lite saker. Så det blev att åka dit. Sedan så åkte vi och hämtade en sak pappa beställd till Lindas nycklar. Innan de köpte vi även Jorgubbar. Mumma. Efter det så åkte vi upp till Strömslund och köpte mat och lite tills ikväll. Sen så åkte vi hem och jag satte mig vid datorn.

Har varit hemma sedan 2/3 nånting sånt. Men jag har inte hunnit skriva nått inlägg, för jag har planerat en nyhet till bloggen. Men måste bara hitta ett bra program att göra det i. Hittade ett men sedan så gick det inte att spara. Inte bra så nu får jag leta vidare och ni får veta när jag fått det att fungera. En sak som många av er kanske kommer att uppskatta, vet inte riktigt. Men jag testar och får se om ni gillar det. Jag lovar att ni märker det när jag är klar och jag kommer skriva ett inlägg om det. Men först så måste jag få ett bra programm att fixa det i. Så får vi se hur det blir.


Pga. detta så kan det bli en lite sämre uppdatering men jag försöker hålla bloggen igång så gott det går.


Jo det var det där men Liseberg också. Jag ska försöka få in ett bra inlägg om min dag så fort som möjligt men hann inte igår och nu är det andra saker som är viktigare än att sitta vid datorn. Ah gissa? Att njuta av sommarlovet! Hann inte igår för att jag tog spruta och var hemma runt halv 8 och då ville jag se på TV. Så ni får ursäkta mig men hinner inte med.


Vi hörs kanske senare.

Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards