You Make My Day

Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Elin - 23 juni 2010 17:42

Underbart väder!

Förut så var jag med Sara och Johanna. Vi kom inte på nått att göra så vi slog oss ner på golvet och satte oss med Sara och Jojos datorn. Chattade med underbara Marita och även jovi och josefin. Sedan så skulle de äta och sedan så skulle de packa ihop sina saker till stugan, där de ska fira midsommar. Sedan så gick jag hem för att äta grillat kött med pommes. Riktigt gott. Sedan så spelade jag och mamma lite badminton och sedan så skulle mamma hjälpa Linda med en sak så då spelade jag och pappa en stund. Efter det så gick jag för att dricka lite och sedan så kände jag för att sitta en stund vid datorn. Så nu sitter jag här och chattar lite med Marita fast hon verkade logga ut eller så hände det nått med hennes dator. Nu ska jag bara njuta av sommaren och senare ska nog jag, mamma och Linda ner till slussarna för att kolla på lite gammla bilar(en tradition) och bara njuta av sommaren. Ni får ha det bäst, flodhäst!

Puss och Kram Elin  

(bilder från google)

Av Elin - 23 juni 2010 11:09

Om ca. 30 min så går jag ner till Sara för att vara med henne en stund. Vet inte riktigt vad vi kommer göra bara slappa tror jag. Eftersom det ska till stugan i eftermiddag så kan vi inte göra något jättestort eftersom vi inte riktigt vet exakt när de åker. Så antingen hör jag av mig under dagen lr så lite senare.
Puss och Kram Elin  

Sötan<3  

Av Elin - 23 juni 2010 10:36

Hej alla läsare!

Idag kommer det bli en slappardag för mig. Om det blir fint väder lite senare så ska jag nog sola lite och försöka vara ute så mycket som möjligt. så det blir väll att läsa, kanske även datorn hänger med mig ut till altanen också. Men jag lär höra av mig under dagen. Har även funderat om jag ska göra ett förtidsinställt inlägg om ``One two three´´ när jag är på semester. Alltså skriver ett inlägg och så publiceras det någon annan dag närmare i veckan. Men vi får se hur det blir. Det kommer jag meddela er närmare datum. Hör av mig senare.

Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards