You Make My Day

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Elin - 24 juni 2010 18:59

Imorgon är det midsommar och nu så vill jag veta vad ni ska göra?
Så släng in en kommentar om vad ni ska göra!


Själv så ska jag spändera dagen/eftermiddagen/kvällen på missionkyrkans sommargård. Där jag även ska sommarjobba 2 veckor iår. Tillsammans med familjen, vänner och andra i kyrkan m.m Så ska vi ha knytkalas och käka riktigt mycket goda saker. Så vi hörs.
Puss och Kram Elin  

(bilder: Google)

SOL

Av Elin - 24 juni 2010 18:03

Idag har jag inte hunnit med något inlägg för att jag har vart ute med mamma och mormor och handlat midsommarmat. Det tog ett tag eftersom det är så mycket folk som handlar idag. Sedan så var vi och lämnade mormor och hennes mat och sprang även fort in på  och jag hittade ett PSP-spel jag ville ha. Så det blev mitt lilla köp idag. Prövad även ett par shorts men de passade inte så jag får väll ta och åka upp till Överby och leta efter ett par shorts och en vardagsklänning. Det behöver jag verkligen nu.


Efter det så har jag bara vart hemma, spelat lite på mitt PSP innan batteriet tog slut och innan det har jag även ätit stekt kyckling med färskpotatis i ugn. Det var riktigt gott.  Nu har jag och mamma spelat badminton igen och nu är farfar här. Han skulle lämna lite sill som han och farmor har gjort ochäven hämta hans stege. Mer än så har inte hänt idag. Vi får se om jag hör av mig senare men jag tror det iallafall.
Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards