You Make My Day

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Elin - 5 augusti 2010 11:48

Idag ska jag vara med Sara. Hon ska bara bli färdig och sedan så ska jag gå dit ner. Så jag väntar bara på att hon ska blir färdig.


Sedan kanske jag även ska med till deras stuga från imorron tills söndag. Nu får vi verkligen hoppas på det. Det går bra för mig och jag tror det går bra för de också.


Hörs lite senare.


Puss och Kram Elin  

Av Elin - 5 augusti 2010 09:00

Nu hade jag tänkt att berätta vad jag har gjort de senaste dagarna. Så vi börjar med onsdagen och sedan tar vi torsdagen.


Onsdag; Efter senaste inlägget som var i Onsdags morgon så var jag med Sara. Jag och Sara blev sugna på att åka på en shoppingtur på Överby. Så vi hade tänkt att ringa Jojo och se om hon ville följa med. Men är vi ringde till henne var hon redan på Överby med deras föräldrar. Men hon ville ändå shoppa med oss. Så vi frågade pappa om han hade lust att skjutsa upp oss dit och det gjorde han. Så väl där uppe träffade vi Jojo och vi tittade lite i affärer och fikade på Grafittit Café. Fick inte shoppat så mycket men fick med mig en kalender till skolan och ett par örhängen.

Sedan lite senare kom Sara och Jojos mamma och hämtade oss. Jag åkte hem och åt och det gjorde de med. Senare så ringde Sara och så kom de 2 hem till mig. Väl här hemma satt vi och pratade en stund och sedan fick vi lust med en liten myskväll. Så vi frågade snällt Linda om vi fick lånda Alice i Underlandet (Alice in Wonderland) och det fick vi:). Sedan så gick vi hem till Sara och Jojo och tittade på den och även åt lite popcorn och drack lite cola.

När filmen var slut begav jag mig hemåt vid 21.30


Torsdag; Igår så var jag med mamma, pappa, farmor och farfar. Det började med att jag vaknade kl. 06.00 av att jag hade lite ont i magen. Så det var ingen ide att somna om. Sedan så fixade vi lite innan vi skulle åka och hämta farmor och farfar.  Sedan åkte vi till en stad som heter Karlsborg. Där tittade vi på Karlsborgs färstning. Kan inte riktigt förklara vad det är men men.En hel dag med mycket roligheter kan jag säga. Var hemma någon gång vi 20 så då kollade jag på TV och myste.

Detta är vad som hänt mina senaste dagar. Hörs om en stund.


Puss och Kram Elin  


(alla bilder google)

Ovido - Quiz & Flashcards