You Make My Day

Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Elin - 26 augusti 2010 18:39

Ska gå och greja med lite annat om en liten stund. Har suttit vid datron ett bra tag just nu och tror inte att det blir mer ikväll heller. Så jag säger hej då och sov gott för idag. Så hörs vi imorron när jag kommer hem igen.

Puss och Kram Elin  


Av Elin - 26 augusti 2010 16:17

Här kommer entligen veckans ``One Two Three´´. Så nu kör jag igång.

 

  

Tycker verkligen om denna. Om jag skulle flyttat hemifrån nu så skulle jag införskaffa denna direkt. Tycker den är riktigt fin och inget farligt pris heller.

 

  

Denna koftan från Ginatriot tyckte jag om väldigt mycket. Finns i bla. vit grå svart m.m Skulle gärna vilja ha denna men fick ju en annan för ett litet tag sedan.

 

  

Vet inte riktigt varför jag valde denna. Tyckte iallafall att den var gullig. En perfekt present att ge till en kompis man tycker om. Så detta är ett tips från mig.

 

Så detta var allt från mig denna veckan. Nästa vecka kommer jag med 3 andra saker jag tycker om.

Av Elin - 26 augusti 2010 16:10

Nu är jag hemma igen. Fick sluta redan vid 3 och då gick jag mot stan för att åka med Linda. Så sedan åkte vi hem och sedan har jag bara tittat på TV lite grann. Håller på att fixa veckans ``One Two Three´´ så det lovar jag att det kommer upp idag.


Skoldagen var bra. Har börjat med våra vanlig lektioner nu och annars har det inte hänt så himla mycket. Imorgon börjar jag 08.00 och slutar 15.10


Vi hörs om en stund igen. Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards