You Make My Day

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 22 juni 2010 08:47


God morgon alla läsare!

Inatt har jag sovit bra men vaknade första gången Kl.6, sedan sju och sedan helt för en timma sedan. Vaknade av att jag frös jättemycket och att jag drömde konstiga drömmar men ändå rätt komiska. Haha. Jag kan ju bara säga en sak, de handlade om de 2 närmsta vännerna och sen deras kompisar och massa andra konstigt folk. Haha. Ah lite mystiskt var det iallafall. Inget som skulle kunna hända i verkligheten. Fattade inte riktigt hur det kunde bli så...


Nu vad jag ska göra idag;

Först så ska jag väll sitta klart vid datorn och sedan blir det väll att ``titta´´ på sommarlovsmorgon. sedan ska jag och mamma ner till stan för att fixa en sak. Så vi hörs antingen innan jag åker till stan eller när jag kommit hem. Så vi hörs senare.

Puss och Kram Elin  


Av Elin - 21 juni 2010 18:15

Just nu sitter jag hemma hos Sara och Jojo. Vi sitter och snackar och grejar lite med datorerna. Har inte så mycket att berätta så jag hör av mig senare.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 21 juni 2010 11:17

Här kommer fösta inlägget i kategorin ``One Two Three´´

Bilderna kommer i ordning(alltså 1 är min favorit, 2 är min nästa.... ah ni förstår)

  

Detta blev endast kläder från Ginatricot men nästa vecka kommer det från andra ställen.

Av Elin - 21 juni 2010 11:06

Hej alla läsare!

Nu har jag äntligen fått till alla program och kunna spara sakerna. Så nu ska jag berätta nyheten på min blogg.


Nyheten heter ``One Two Three´´ och har en alldeles egen kategori i menyn. Där kan ni hitta alla inlägg inom detta området. Men nu till vad det handlar om;

I ``One two three´´ kategorin kommer jag att toppa MINA 3 favoriter per vecka. Det kan vara allt från mode, inredning och även söta djur. En gång per vecka(om jag inte är på semester m.m.) kommer det komma in tre av mina favoriter som jag hittat på nätet. Jag kommer inte lägga in detta på tex. alla måndagar, utan jag lägger in det en gång per vecka. Vilken dag som helst! Det första inlägget kommer om en stund så håll utkik.

Hoppas ni gillar denna katogorin och att jag ger er lite insperation.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 21 juni 2010 09:45

Sorry för dålig uppdatering igår. När jag skulle uppdatera igår kväll när mormor hade åkt hem, så hängde sig internetet. Så det blev inget mer inlägg igår. Så idag kommer lite bilder jag tog igår. Glömde tyvärr att ta kort på maten, men fick iallafall på rabarberpajen mamma gjorde igår. Vet inte hur den smakade eftersom jag verkligen inte gillar rabarberpaj. Här nedan så kommer det tre bilder från gårdagen.

Egenodlade rabarber

Rabarberpajen innan den ska in i ugnen

En ros i mammas bukett hon fick i morsdags-present


Detta var allt jag hade att bjuda på.

Puss och Kram Elin    


Av Elin - 20 juni 2010 12:08

Eller kanske inte?! Eftersom klockan närmar sig halv 1 så kanske jag inte kan säga god morgon. Snarare god förmiddag.

Jag har varit uppe sedan ca. kvart i 10, 10! Sedan dess har jaag hunnit titta på TV vart ute med mamma i trädgården och hjälpt henne lacka en hylla mormor ska ha på sin balkong.

Juste, mormor kommer hit lite senare och då ska vi käka lite mat, som sill, makrillfile, färskpotatis, lax tror jag och gräddfil och sånt. Så mamma, pappa lr Linda åker väll och hämtar henne i stan sedan. Ska försöka få några kort tagna och så får jag väll se om det blir några bra som landar här på bloggen. Så ni kan få se lite från min vardag oxå.


Ska även försöka få igång nyheten på bloggen idag. Tror jag vet hur man gör nu så håll utkik för ska försöka så gott jag kan. Så får vi se om det lyckas lr inte.

Vi hörs senare

Puss och Kram Elin  


Av Elin - 19 juni 2010 20:04

Här kommer lite om hur min dag men bröllops-tittande har varit. Vaknade nån gång har ingen aning om när. Men det spelar ingen roll. Då gick jag ner och åt frukost och kollade på TV om bröllopet idag. Typ det enda som går på TV idag.

Sedan frågade mamma om jag ville följa med till Överby och handla mat tills oss och mormor. Ville först inte, men sedan så kunde det väll vara trevligt att komma ut och få lite frisk luft och att hjälpa mamma lite. Så då fick jag hoppa in i duschen fort och frächsa upp mig. Sedan så åkte vi till Överby och hämtade en sak till pappa på apoteket. Sedan sprang vi även in på Ur Och Penn fort eftersom de hade REA där. Hittade 4 saker till 2 olika armband. Typ som 2 berlocker och 2 andra till ett annat sorts armband.

Sedan så stack vi till MAXI för att handla mat. Sedan så åkte vi hem till mormor för att lämna mat till henne.


Efter det så åkte vi hem för att laga mat och äta tårta eftersom det var/är bröllop idag. Sedan dess har jag bara tittat på TV och suttit vid datorn.

Detta blir även mitt sista inlägg för idag.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 19 juni 2010 18:22

Grattis Victoria och Daniel!

Här byter paret ringar.  Foto: Scanpix(bild TV4.se)

Har följt bröllopet lite imorses och efter det sedan ungefär 13.30 Tycker det är fint och mysigt med bröllop.


Här har ni oxå svaret varför uppdatering blivit låg idag. Så hör väl av mig nån gång senare.

Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards