You Make My Day

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 10 juni 2010 18:27

Här kommer tre bilder från igår kväll/natt. Åh saknar det redan. Tog inte så många men mamma har mer.

         


   



Första bilden är när 9A uppträder som tack till lärarna.

Andra bilden är när 9C uppträder som tack till lärarna

Tredje bilden är när vi dansar loss.    

Av Elin - 10 juni 2010 10:44

ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV!! Hur gött är inte det:D ME LOVE<3


Igår han jag inte med något inlägg på dagen och absolut inte på kvällen/natten haha kom hem mellan 1 och halv 2(natttid). Kvällen var helt underbar och efter föräldrarna åkt hem så partade vi loss i matsalen med dans och sång. Detta varade från halv 10 kvart i 10 nånting sånt till halv 1:O Väldigt länge. Dansen avslutades med en lung låt och då kände man hur tårarna började komma. Sista gången man ser vissa av dem  Då blev det att gå runt och säga hej då i alla i klassen + de andra och lärarna. Riktigt tungt. Men det kommer blir bra ändå.

9B NI ÄR BÄST! ni i de andra klasserna är inte så dåliga ni heller.


Som sagt kvällen var underbar med massa glädje, skratt, glädjetårar och även ledsan tårar. Åh vill inte att det ska ta slut.


Juste 9B vann klasskampen och det bevisas med att vi är den bästa 9an detta året.

Bilder och sånt får ni se när vi har laddat in dem på datorn. Så håll utkik.


Puss och Kram Elin   

Av Elin - 8 juni 2010 21:00

Idag har jag inte hunnit att sitta vid datorn och inte haft så lust tidigare idag heller. Har haft annat för mig.

Först så var jag i skolan där vi städade ur skåpen första lektionen, som egentligen var Svenska. Sedan så hade vi inget språk så då blev det håltimma för vissa. LÅÅÅÅÅÅNGTRÅKIGT......  Sen så blev det betygs-snack på bilden och där fick jag ett starkt G så kan få ett VG i gymnasiet där jag kommer ha bild. Fick även reda på Svenska-betyget där jag fick G.

När vi hade haft lite bild så fick vi ta med oss våra bild-mappar och sedan kom våra 2 mentorer Anki(smeknamn) och Johanna. Då hade gulliga Anki bakat tårta så vi fick tårta och saft. Mums och gud vad snällt. Sedan så fick vi en liten lapp som de hade diktat ihop ah kan inte förklara det.  Sedan så fick vi också tillbaka våra ``Guldkorns-mappar´´ det är mappar med lite arbeten och sånt man gjort från förskolan till sexan. Hehe Åh vilka minnen man fick när man kollade igenom dem<3


Sedan blev det lunch:P


Efter det så hade vi betygssnack med våran SO-lärare. Det är typ obligatoriskt att ha det för honom. Men det tycker jag bara är bra. I SO får man ju betyd i alla fyra ämnena(samhäll,religon,historia,geografi) Jag fick G ialla förutom religion där jag fick VG jippie mitt första VG:D och troligtvis mitt enda.


Sedan så var jag med Sara och vi kollade på New Moon och innan de käkade vi choklad muffins med russin i och de blev riktigt goda. Innan vi såg på New Moon och efter vi hade bakat muffins(vi bakade muffinsarna innan) så gick jag hem och åt grillat kött med pommes.


Har inte så mycket mer att berätta.

Puss och Kram Elin  


Ps. Imorron slutar jag skolan och har ganska fullt upp på dagen så kanske inte hinner blogga. Men håll utkik ändå! Ds.







Av Elin - 7 juni 2010 20:30

Nu blir det att stänga av datorn för kvällen. Har suttit här ett bra tag, även om jag har gjort annat medans åt. Som ni kanske förstår så blir detta då även mitt sista blogginlägg idag. Så jag önskar er en trevlig kväll så hörs vi imorron när jag kommer hem från skolan. Innan jag troligtvis ska vara med BÄSTA OCH GOASTE SARA<3 LOVE YOU. Då ska vi planera ett datum för Liseberg och ha kul. Det var så länge sedan vi var med varrandra.

Men som sagt vi hörs imorron efter skolan (runt tre tiden)

Puss och Kram Elin  

Den här tyckte jag var bra:D Den stämde helt och hållet vad jag tycker.

Av Elin - 7 juni 2010 18:25

   Idag så slutade jag 12.50 eftersom vi inte hade någon SO och heller inte någon Idrott. Min dag i skolan började med att vi fick information om fritidsgården i Öresjö över sommaren, inget jag kommer vara på så rätt meningslös information. Efter det så fick vi sitta och vänta en stund på nästa lektion som var Svenska. Då fick vi gå promenad till stan och pricka av oss hemma hos våran mentor och andra svenskalärare och sedan gå tillbaka till skolan. Efter det så blev det Musik och där gjorde vi vår avslutnings-låt till lärarna som vi ska sjunga på Onsdag när vi har middag med lärarna, föräldrarna och alla lärare.

Efter det blev det lunch och sedan blev det våran sista Tyska-lektion. Våran Tyskalärare som även är min mentor(hon med:D), sa att vi skulle gå till Konsum(en mat butik) med henne och få välja en glass var och sedan skulle hon betala. SÅÅÅÅÅ SNÄLLT:D Efter det slutade jag och pappa kom och hämta mig.

Jag tog en Sandwich

När vi kom hem så åkte jag, pappa och Linda ut på en liten biltur någonstans vet inte riktigt vart. Vi åt och åkte runt en stund. Fast jag somnade och sov i typ 45min var verkligen trött och har sovit ganska dåligt de sista nätterna och speciellt inatt. Somnade även om imorse och somnade tidigt igår kväll. Så nu hoppas jag at jag är utvilad.

+=

(På sista bilden står det; Jag är piggelin när alla andra ska sova)

 

Just nu siter jag och chattar men Sara och Jojo och vi snackar om allt möjligt<3

Mina sötnosar:D LOVE<3

 

Puss och Kram Elin    

Mat

Av Elin - 6 juni 2010 13:27

Hej alla läsare!

Ska snart äta färskpotatis och rökt makrillfile. En av mina favoriter till färskpotatis:D Mums


Igår hade jag jätteroligt och vi fick god mat. Mycket skratt och flumm. Blev väldigt mycket bilder tagna också.
Skriver mer senare

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 5 juni 2010 16:52

Om ca. 1 timma så ska jag vara hos Julia H i min klass och vi ska ha grillkväll/klassträff hemma hos henne som hon och hennes föräldrar har fixat. Mums:D Hoppas att nästan alla kommer, vet vissa som inte kan iallafall. Så ska snart gå och fixa mig iordning.


Idag har jag även vart i stan och på Överby. På Överby hittade jag 3 ringar för 69 kr:D även så hittade jag 4de och 5te boken av Twilight-serien. GOOD GOOD.

Men nu ska jag dra och jag får se om jag hinner uppdatera ikväll när jag kommer hem. Har ingen aning när det är slut och vad vi ska göra.

Puss och Kram Elin

Av Elin - 5 juni 2010 10:16

För det första så vill jag bara säga att jag inte tröttnat på att blogga utan jag var på student nästan hela dagen igår så jag han inte uppdatera min blogg. Men sånna dagar måste man få ha ibland oxå.

Här kommer lite hur min dag såg ut igår;

Först så var jag i skolan och fick reda på vad jag fick på min Svenska inlämning och det var ett VG- men det blev jag helt klart nöjd med. :D Men har fortfarande ingen aning om vad jag får för betyg. Men det får jag på onsdag kväll då jag har avslutningsfest med alla nior, föräldrar och lärare.

Nu är det snart nära och jag ska ta setget upp till gymnasiet och börja på linjen Barn och Fritid och skaffa nya vänner.

Nog om det!

Efter Svenskan fick jag reda på att vi inte hade någon Matte så då fick mamma åka och hämta mig. Hem slänga i sig en macka och sedan sticka iväg till stan för att titta på Studentutspringet/firande. När vi kommer till stan så gäller det att hitta en bra parkeringsplats och sedan bege sig till MÅG(magnusåbersgymnasiet) Där måste vi ävven hitta rätt plats och försöka hitta Samuel och hans familj (eftersom det är Samuels bror som tar studenten). Sen så firar vi han där och jag känner hur huvudverken börjar komma och jag får vätskebrist och svettas men det gick bra. Sedan så försöker vi hitta Lisa som oxå tar studenten, fast går på en annan skolan(och vi hitta henne)


Efter det åker vi hem lagar köttfärssås och spagetti Mums:D Sen så vilade vi lite och sedan åkte vi iväg igen. Först till Lisa och sedan till Jakob. Vi kom hem ungefär 10 halv 11 nån ting sånt och då la jag mig i sängen och läste andra boken av Twilight.

Vi får höras senare för nu ska jag till stan och titta på marknaden och sedan köpa femte boken av Twilight

Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards