You Make My Day

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 18 juni 2010 19:22

Hej alla bloggläsare!

Har fortfarande inte hittat något bra program så ni får ta och vänta ett tag till tyvärr men jag gör så gott jag kan, det lovar jag er. Har inte så mycket att berätta så detta blir nog det sista inlägget idag.

Puss och kram Elin  

  

Av Elin - 18 juni 2010 16:39

Idag blev det lite senare uppdatering än planerat. Eftersom jag har vart i stan och fixat lite saker. Har även köpt en skiva som heter Absolute Summer Hits 2010. Sitter och lyssnar på andra skivan och det är riktigt bra låtar på den. Ångrar inte att jag köpte den. Vilken tur eller hur?

Efter jag, Linda och pappa hade vart i stan så åkte vi till Biltema i Uddevalla för att pappa skulle köpa lite saker. Så det blev att åka dit. Sedan så åkte vi och hämtade en sak pappa beställd till Lindas nycklar. Innan de köpte vi även Jorgubbar. Mumma. Efter det så åkte vi upp till Strömslund och köpte mat och lite tills ikväll. Sen så åkte vi hem och jag satte mig vid datorn.

Har varit hemma sedan 2/3 nånting sånt. Men jag har inte hunnit skriva nått inlägg, för jag har planerat en nyhet till bloggen. Men måste bara hitta ett bra program att göra det i. Hittade ett men sedan så gick det inte att spara. Inte bra så nu får jag leta vidare och ni får veta när jag fått det att fungera. En sak som många av er kanske kommer att uppskatta, vet inte riktigt. Men jag testar och får se om ni gillar det. Jag lovar att ni märker det när jag är klar och jag kommer skriva ett inlägg om det. Men först så måste jag få ett bra programm att fixa det i. Så får vi se hur det blir.


Pga. detta så kan det bli en lite sämre uppdatering men jag försöker hålla bloggen igång så gott det går.


Jo det var det där men Liseberg också. Jag ska försöka få in ett bra inlägg om min dag så fort som möjligt men hann inte igår och nu är det andra saker som är viktigare än att sitta vid datorn. Ah gissa? Att njuta av sommarlovet! Hann inte igår för att jag tog spruta och var hemma runt halv 8 och då ville jag se på TV. Så ni får ursäkta mig men hinner inte med.


Vi hörs kanske senare.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 17 juni 2010 13:02

Halloj!

Vaknade vi halv 11 av att farfar ringde men orkade inte svarade så Linda fick göra det. sov i typ 10-11 timmar haha. Eftersom vi kom hem vid halv tolv igår. Kameran hängde tyvärr inte med, ville inte och var rädd att den skulle komma bort. Så jag får väll fråga Sara eller Jojo om jag kan få några bilder från dem och lägga in på bloggen. Om jag får det så kommer det komma lite bilder och så.

Lite om gårdagen kommer i ett senare inlägg. Antingen om en stund eller senare i eftermiddag/kväll. Men en sak jag kan lova er att jag hade en underbar dag med mycket skratt och skoj. Vi hörs senare.
Puss och Kram Elin  

Av Elin - 15 juni 2010 21:29

Just nu håller jag på att packa till Liseberg. Kameran hänger med så jag lovar att några bilder kommer det bli. Eftersom jag inte hinner blogga imorron och kommer hem sent så blir det en inlägg först på Torsdag. Shit vad kul det kommer bli. Vi åker tåg 11 imorron och Sara och Jojos mamma kommer och hämtar mig 10.30 och så är vi framme ungefär 11.50 och då kommer deras pappa och hämtar oss på stationen och kör oss till Liseberg. Runt 3-tiden så kommer Linda och Katie ner och så träffar vi dem och äter lite grann och sedan fortsätter vi åka lite saker runt omkring på Liseberg. Vi ska även gå Gasten och det ser jag fram emot på ett sätt men ändå så är jag väldigt spänd. Så vi hörs på Torsdag.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 15 juni 2010 12:32

Nu drar jag till tandläkaren så vi hörs senare!

Puss och Kram Elin  

Haha så klockrenX)

Av Elin - 15 juni 2010 11:13

Idag är det Tisdag och det enda viktiga jag ska göra idag är att åka till tandläkaren och sedan packa iordning för imorron då jag, Sara och Jojo drar till LISEBERG:D Shit vad kul det kommer bli. LOVE IT. Måste försöka åka allt och måste verkligen åka höjdskräcken och uppsvingen. Jag vill oxå försöka åka nån av de roligaste två ggr. Aja vi får se hur det blir med det. Vi hörs senare.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 14 juni 2010 19:39

Idag så har jag inte hunnit uppdatera eftersom hela familjen har vart på en bildtur till Kungsbacka. Eftersom mamma var ledig idag så ville vi göra något kul så vi drog dit och kollade i lite affärer, men tyvärr så blev det inget som hängde med hem. Sen så åkte vi till ett annat större köpcentrum som heter Kungsmässan, där var det stor men hittade tyvärr inte heller något där. Även om jag letade efter en sak. Men det fanns inte. Attans, får leta vidare:P Där åt vi oxå på ett ställe där man fick ta Buffé. Det fanns lite blandat där. Mat från tre olika delar av världen. De tre var; Tex Mex, Italienskt och Asiatisk mat. Så det fann lite att välja på och det var väldigt gott.

Det här är köpcentrat Kungmässan.


Sedan så åkte vi till ett ställe som heter Bräutigams Marsipan & Konfektyr. Ah ni kan ju lista ut vad det säljer där. Haha. Förutom choklad och marsipan sålde de även egen gjord glass. Som pappa var så snäll och bjöd oss på. Jag tog en strut med choklad och hallon sorbé. Det var riktigt smarrigt. Fick även en lite gammaldags knäck-klubba som jag inte hunnit smaka på än.


Efter det så begav vi oss hemmåt och jag sommnade i bilen hehe. När vi var i GBG så fick jag reda på att vi skulle in på IKEA lite grann och kolla runt lite. Skulle kolla på persienner(stavning) till altanen ute, men hittade inga. Efter det så åkte vi hemmåt och det var världens bilkö så det tog ett litet tag. Nu är jag hemma och gör inte nått speciellt.


Jo, jag glömde tyvärr kameran hemma så det blev inga bilder idag. Lite synd för vi åkte på rätt många fina ställen och jag skulle gärna velat visa er hur min dag har varit men så blev det tyvärr inte.


Jag skulle även tagit tredje sprutan mot fästingar (TBE), men eftersom jag inte ville bli sjuk tills på Onsdag och ville inte riskera det så bestämmde vi att vi skulle ta det någon annan dag. Så mamma ringde och frågade på vårdcentralen om de hade inne och när jag skulle komma. Så jag ska dit på Torsdag kl. 17. Så det fick vänta ett tag till.

Imorron ska jag även till tandläkaren och fixa min tandställning. Alltså bara vanlig kontroll, inget som hänt.


Så vi kanske hörs senare.

Puss och Kram Elin  

Av Elin - 13 juni 2010 22:05

Just nu så passar jag på att blogga eftersom det är paus på filmen Hairspray som går på TV4, har aldrig sett den men har velat men inte riktigt tänkt på det. Så när jag såg för ett par dagar att den skulle gå på TV:n i helgen så ville jag absolut se den. Åh jag kan bara säga om ni inte sett den så måste ni se den. Nått för någon som gillar musikaler och lite 60-80 tal. Den utspelar sig 62 men jag tycker den resumerar hela den tiden. LOVE IT<3

Såg när vi tittade förut att Zac Efron var med i filmen. Haha hade ingen aning om det.

Ah vad har jag gjort idag?=)

Jo jag var med Sara<3, hon kom hit vid 12 och då så satte vi oss och pratade lite på mitt rum. Sedan bestämmde vi oss att sjunga lite Singstar och det blev lite flumm i slutet. Vi sjöng så Snyggt. NOT haha jo vissa var seriösa men vissa var flumm. Pöss LOVE YOU<3.

Sedan så satte vi oss i min ``lekstuga´´ (föredetta). Då fikade vi och snackade ganska mycket.


Sedan begav vi oss hem till Sara där vi snackade lite med Jojo hur vi ska göra på Onsdag. Spelade även UNO och hoppade studsmatta 2 ggr. Fun fun:P Sedan så gick jag hem och nu sitter jag här.


Hörs mer imorron.
Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards