You Make My Day

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 9 augusti 2010 11:30

Nu är jag hemma igen efter en helg i Sara och Jojos stuga. Vi har endast badat 1 gång och vädret har inte varit på topp. Men en rolig helg har det ändå varit. Tänkte sammanfatta helgen lite fort så ni får veta vad som hänt.


Fredag Eftermiddag; Kom deras mamma, Sara och Sofia och hämtade mig. Jojo och deras pappa åkte i en annan bil för att vi skulle få plats. Då åkte vi till deras stuga som ligger ca. 20 min från Stenungssund. Stannade ocn handlade lite saker och sedan så fortsatte vi mot deras stuga. Hälsade på deras norska granne som bor där på sommaren. Väl där kollade vi runt lite och gick ner till havet för att lyssna på musik och känna på vattnet. Där hade vi kul och sedan ringde deras pappa och frågade om vi ville ha lite kött och pommes-frites. Innan vi gick tillbaka tog vi en liten promenad.


Kvällen tillbringades framför TV;n med chips och gott sällskap. Sedan gick vi och la oss vid 12 halv 1 ungefär.


Lördag; Vaknade jag vid 10.00 och Sara vaknade 10.40 Så då gick vi upp för att äta frukost och sedan efter det så tittade vi på filmen New Moon.
Sedan så gjorde vi iordning oss och gjorde iordning oss för att bada. Kan inte säga att det var varmt men ändå inte kallt. Hehe.

Sedan så vet jag inte vad vi gjorde. Men innan maten gick vi iallafall och plockade hallon. Sedan gick vi hem och åt. Där var även deras granne och vi åt kött och potatisgratäng. Efter åt vi glass med färska hallon. På kvällen blev det TV;n igen.


Söndag; Vaknade 10.40 Gick upp åt frukost. Städade iordning eftersom jag skulle åka hem den här dagen. Vi gjorde iordning oss spelade lite kort och pratade. Sedan så ringde mamma vid 14.00 och sa att hon precis hade slutat och att de var påväg. Så vi gjorde iordning inför maten eftersom Sara och Jojos föräldrar hade bjudit min familj på middag. Kvällen spenderade med mat, fika och kort. Sedan åkte vi hem vid typ halv 9 på kvällen.


Tog tyvärr inga bilder i helgen. Det blev bara inte så.


Puss och Kram Elin  

Av Elin - 6 augusti 2010 10:46

Här kommer veckans ``One Two Three´´. Kom på det precis att jag måste ju göra det nu eftersom jag inte har en aning om när jag kommer hem på Onsdag. Så här får ni tre olika saker.

  


     


Detta var mina 3 favoriter denna veckan. Tänkte att jag ville tipsa om min favoritblogg så här har ni henne. FOKI

Av Elin - 6 augusti 2010 09:39

Igår var jag med Sara hela dagen. Vi pratade, lyssnade på musik m.m Sedan så gick vi hem till mig för att äta lite mat. Där pratade vi en stund med Linda och så. Sedan gick vi hem till Sara igen och kollade på filmen it's complicated. Har inte sett den innan men de hade Sara. Så vi bänkade oss framför TV;n och hade mysigt, åt glass gjorde vi också. En nogger var blev det.


  


Sedan så spelade jag, Sara och Sofia lite kort spel. Det var kul:)


Sedan pratade vi lite om hur vi skulle göra på söndag då pappa ska komma och hämta mig i Sara och Jojos stuga. Ska nämligen följa med dit idag och blir borta tills på Söndag. Får se om vi kanske bloggar något i stugan men annars hör jag av mig när jag är hemma på Söndag. Så jag hoppas vädret tillåter sol nu. Inte så kul om det kommer regna hela tiden så man inte kan bada och vara ute.


Hörs lite senare.


Puss och Kram Elin  

Av Elin - 5 augusti 2010 11:48

Idag ska jag vara med Sara. Hon ska bara bli färdig och sedan så ska jag gå dit ner. Så jag väntar bara på att hon ska blir färdig.


Sedan kanske jag även ska med till deras stuga från imorron tills söndag. Nu får vi verkligen hoppas på det. Det går bra för mig och jag tror det går bra för de också.


Hörs lite senare.


Puss och Kram Elin  

Av Elin - 5 augusti 2010 09:00

Nu hade jag tänkt att berätta vad jag har gjort de senaste dagarna. Så vi börjar med onsdagen och sedan tar vi torsdagen.


Onsdag; Efter senaste inlägget som var i Onsdags morgon så var jag med Sara. Jag och Sara blev sugna på att åka på en shoppingtur på Överby. Så vi hade tänkt att ringa Jojo och se om hon ville följa med. Men är vi ringde till henne var hon redan på Överby med deras föräldrar. Men hon ville ändå shoppa med oss. Så vi frågade pappa om han hade lust att skjutsa upp oss dit och det gjorde han. Så väl där uppe träffade vi Jojo och vi tittade lite i affärer och fikade på Grafittit Café. Fick inte shoppat så mycket men fick med mig en kalender till skolan och ett par örhängen.

Sedan lite senare kom Sara och Jojos mamma och hämtade oss. Jag åkte hem och åt och det gjorde de med. Senare så ringde Sara och så kom de 2 hem till mig. Väl här hemma satt vi och pratade en stund och sedan fick vi lust med en liten myskväll. Så vi frågade snällt Linda om vi fick lånda Alice i Underlandet (Alice in Wonderland) och det fick vi:). Sedan så gick vi hem till Sara och Jojo och tittade på den och även åt lite popcorn och drack lite cola.

När filmen var slut begav jag mig hemåt vid 21.30


Torsdag; Igår så var jag med mamma, pappa, farmor och farfar. Det började med att jag vaknade kl. 06.00 av att jag hade lite ont i magen. Så det var ingen ide att somna om. Sedan så fixade vi lite innan vi skulle åka och hämta farmor och farfar.  Sedan åkte vi till en stad som heter Karlsborg. Där tittade vi på Karlsborgs färstning. Kan inte riktigt förklara vad det är men men.En hel dag med mycket roligheter kan jag säga. Var hemma någon gång vi 20 så då kollade jag på TV och myste.

Detta är vad som hänt mina senaste dagar. Hörs om en stund.


Puss och Kram Elin  


(alla bilder google)

Av Elin - 3 augusti 2010 11:00

Nu kommer mitt andra semester-inlägg. Lite sent men har inte haft tid.


11 Juli 2010

Först vill jag visa lite bilder från hotelet vi bodde på.

                                            


Nu är det andra dagen på semestern och idag ska vi till Legonland som ligger i Billund. Här tog jag många fina bilder (som kommer lite längre ner). Här spenderades nästan hela dagen och vi åkte lite karuseller. Har varit på Legoland 2 gånger innan, men då var jag väldigt liten. Så detta var en häftig upplevelse. Tyckte väldigt mycket om denna dagen och var annorlundare än de andra semesterdagarna. Jag och famlijen hade kul med varandra och den bästa dagen på semestern tycker jag iallafall.


                                              



Sedan efter Legoland besöket åkte vi till en stad som heter Ribe. Där tittade vi runt lite grann. Hände inte så mycket den kvällen eftersom alla var ganska trötta från Legoland. Lite bilder tog jag iallafall som jag tänkte bjuda på.



                           


Detta var min andra semester-dag. Denna dagen var en av de mysigaste och roligaste. Hoppas ni har njutit av stunden. I nästa semester-inlägg kommer det mer bilder och text.


Näst sista bilden är ganska äcklig och hemsk. Klicka på den så får ni försöka se vad det står. Inte så svårt att förstå.


Puss och Kram Elin   

Av Elin - 3 augusti 2010 09:22

Idag ska jag äntligen få vara med min underbara Sara. Har längtat så mycket efter dig och idag är det äntligen dags. Har typ inte träffats på 2 veckor. Haha det är exakt 2 veckor ikväll. Vilken stenkoll jag har. Så vi får se vad vi hittar på.


Måste fixa på mitt rum och så för hon kommer hit typ vid 11. Har inte gjort iordning mig för 5 öre och allt är ett bombnedslag. Så får väll sätta igång och röva mig från datorn en liten stund. Så bloggar lite senare.


Puss och Kram Elin  


Favorit i repris  

Av Elin - 2 augusti 2010 17:34

Idag kommer troligtvis Sara och Jojo hem. Hoppas verkligen det och Sofias gudmor sa de till mig eller rättare sagt min pappa(Sofia är deras lillasyster). Har längtat jättemycket efter dom och jag hoppas verkligen de kommer hem idag så vi kanske kan vara imorron. Puss på er sötnötar  


Förlåt också för att jag inte uppdaterat idag. Har inte orkat och hann tyvärr inte på morgonen. Jag och pappa var och kollade på en sak i stan. Kan inte förklara vad det var för något. Är jättedålig på att förklara. Haha.


Har heller inte så mycket att berätta.


Puss och Kram Elin  

Ovido - Quiz & Flashcards